Klikk for å se ukens bilde i stort format.
         
Gå til Sør-Odal kommune sine websider
Sør-Odal kommune
 
Ordfører:
Anne-Mette Øvrum 
Kommunesenter:
Skarnes
Folketall:
7831
Areal:

516,8 km2
 
KONTAKT OSS
Sør-Odal kommune
Øgardsvegen 2
2100 SKARNES
Tlf. 62 96 80 00
Faks 62 96 80 88
E-post »
Hjemmesider »
 
VIL DU VITE MER?
Vi sender deg gjerne et eksemplar av vår presentasjons-brosjyre!
Fyll ut skjemaet »
 
Bilde av brosjyrens forside
 
KOMMUNEVÅPENET
Nøklene i våpenet symboliserer de tre kirkesognene i bygda; Strøm, Ullern og Oppstad – og de tre viktige vannveiene Glomma, Oppstadåa og Storsjøen.
 

Illustrasjonsbilde Sør-Odal

Der mennesker trives
og bryr seg om hverandre

Sør-Odal er en positiv kommune med mange dyktige og gode medarbeidere som er klare til å gjøre en innsats for deg som vil flytte til Sør-Odal. Alle er vi innstilte på å gjøre vårt beste for innbyggerne. Derfor kan du trygt velge Sør-Odal som din nye hjemkommune.

Sør-Odal kommune er i vekst og utvikling der vi satser på god livskvalitet for alle. Bygda vår har en balansert og trygg utvikling som vi ønsker å ta godt vare på. Vi satser på å fortsette en slik god utvikling av hensyn til menneskene som bor i bygda, men også med tanke for de som ønsker å flytte til Sør-Odal. Vi ønsker velkommen både til de som vil bygge og bo i bygda og etablere seg i Sør-Odal med næringsvirksomhet.

Utviklingen av Sør-Odal ser vi i et helhetlig perspektiv for en god samfunns- og næringsutvikling med gode service- og tjenestetilbud for barn, unge, familier og enslige. Trygge og gode oppvekstkår er det i Sør-Odal med et desentralisert barnehage- og skoletilbud. Boligutbyggingen kan skje etter den samme desentraliserte strukturen. Med gode kommunikasjoner har Sør-Odal et stort utviklingspotensial, ikke minst med sin sentrale beliggenhet på Østlandet. Avstanden fra kommunesentret Skarnes er bare 60 minutter til Oslo og 45 minutter til Gardermoen. Det er heller ikke mer enn 50 minutter til Riksgrensen mellom Norge og Sverige og kun ca. 60 minutter til Hamar. Kongsvinger som er vårt regionale senter, ligger kun ca 20 minutter unna.

Sør-Odal har en rik og flott natur med gode og allsidige muligheter til rekreasjon. Vi har også et variert og rikt kulturliv med allsidige aktivitetstilbud. Det noe for enhver smak og mange ildsjeler vil inspirere deg. Det gode miljøet skaper trivsel og hyggelige opplevelser. Jeg er veldig stolt av bygda vår. Dette skyldes mange forhold, men først og fremst at menneskene er hyggelige og omsorgsfulle med god innsats for Sør-Odal.

Derfor kan vi trygt anbefale deg å flytte til Sør-Odal med familien eller etablere deg med næringsvirksomhet her.

Sør-Odal kommunes hjemmesider »

Illustrasjonsbilde Sør-Odal

Illustrasjonsbilde Sør-Odal

Illustrasjonsbilde Sør-Odal
 
Ukens odalsord

Hold pekeren over ordet for å se forklaringen!
Se ordliste »
EIENDOMSMEGLING

Om Odalen

Nord-Odal

Sør-Odal

Storsjøen.no

Kart/avstander

Jobb- og boligmarked

Søk
Google-logo
         
Adresse: www.odalsportalen.no | post@odalsportalen.no | Ansvarlig utgiver: Odal Sparebank | Webredaktr Gunnar Nygrd, Publikant DA | Design: Publikant DA
Website Design,Replica Rolex,Wedding Dresses,Led Lights,Replica Handbags,Replica Bags,Fashion Clothes,Fashion Bags,Luxury Fashion,Fresh Fashion,Fashion Shoes,Swtor Credits,FIFA Coins,Rift Platinum,WoW PO,TV Online,WoW Gold,Diablo 3 Gold,Casino Online,Diablo 3 Gold,Rift Platinum,RS Gold,Replica Handbags,WoW Gold,Fashion Bags,Runescape Gold,Rift Platinum,Jewelry Stores,Health Tips,Movie Reviews,Fashion Shoes,Urban Clothing,Replica Handbags,Cooking Guides,Luxury Shopping Guides,WoW Gold,Fashion Shoes,Replica Handbags,Replica Bags,Digital Camera Reviews