Mye spennende og godt: Hasse og Marit Sand forsyner seg, mens Eva Kristin Olsberg og Mai Thorhild Pran serverer.
 
Odølingene setter pris på gamle mattradisjoner

De lange køene opplevde vi ikke, men gjennom hele søndagen var det en jamn tilstrømming av odølinger som ville benytte anledningen og smake på god, tradisjonsrik husmannkost på Odalstunet.

Som vanlig var det stor etterpørsel etter «tunkakua», og  i Gjersøyen-bygningen ble det blant mye annet godt servert pannrusk, gjeddekaker, potetkarve, fersk og spekemat. Ekte pultost og smør fra Korbølsætra sto også bordet.

På bildet til høyre steiker Eva Stokke
flatbrød, godt assistert av kårkallen Morten.

 

Odal Slektshistorielag har et nesten komplett utvalg i odalslitteratur. Kari Engebretsen og Kari Vik var bokhandlere for en dag.

I landhandleriet fant vi som vanlig Sigrid Moss og Guri Bråthen bak disken.