Logo Odalsnytt
  Del på Facebook Tips en venn pÃ¥ epost  
     
 

Noe tankeløst;
mest til ettertanke

 
   
Av Gunnar Nygård  |  30.03.2011 23:06
 
 
   
  Fra venstre: Ronald Andersen, Hans Ludvig Fredheim og Kai Johansen.  
     
  – Vi har fått enkelte forespørsler om vi ikke skulle lage ei plate, og nå synes vi det kunne være artig å samle det vi har laget, sier Ronald Andersen, Hans Ludvig Fredheim og Kai Johansen i Tre Skalder.

Med sin CD, som slippes 15. april, markerer Tre Skalder sitt femårsjubileum. Første gangen de spilte sammen var 1. mai 2006 på Skogvang. Nå er de Nord-Odals kanskje mest populære underholdere og opptrer i både store og små anledninger.

Mange av de 16 sporene på CD'en er kjente for de fleste, men det finnes også noen nyere låter som ikke har vært så mye spilt.

Bortsett fra tre tekster av Jakob Lishaugen, har Hans Ludvig ansvaret for alt det lyriske, mens Kai og Ronald står for alt det musikalske.

Dette er en CD «Til ettertanke... og en god del tankeløst» som CD-tittelen sier. Så mye tankeløst er det nok ikke, men desto mer som det virkelig er verdt å lytte til og ta med seg videre.

De tre skaldene håper at de framstår som ekte og ærlige på CD'en. Alle låtene er spilt inn live hos Daniel Solheim i Jugramo Lydstudio i Knapper. Ingen effekter er lagt til, og ingen er trukket fra.

– Vi har har mye moro sammen, og kan vi i tillegg kanskje glede noen andre, er det fint, sier skaldene.

CD'n lanseres med en konsert på Milepelen fredag 15. april klokka 19.00. Billetter selges på Milepelen og inkluderer et eksemplar av plata. Etter 15. april kan CD'en også kjøpes i lokale forretninger både i Sør-Odal og Nord-Odal, og den kan også bestilles på e-post for 150 kroner inklusive frakt.

Hans Ludvig kan for øvrig opplyse at årets markering av rotlausdagen finner sted på Skoga lørdag 9. juli.