Logo Odalsnytt
  Del på Facebook Tips en venn pÃ¥ epost  
     
 

Førjulskreativitet i Ullernlåven

 
   
Av Gunnar Nygård 24.11.2010 21:39
 
 
   
  Klare for utstilling: f.v. Ingrid Lerdalen Bonsak, Cathrine Gjems Krogstad, Målfrid Sand og Jan Rune Nordholm.  
     
  Årets førjulsutstillling i Ullernlåven er et samarbeid mellom «Låvende kunstnere» og «Kreative odølinger». De kaller sine avdelinger henholdsvis «Vintervakkert» og «Magefølelse og kjærlighet».

– Vi vil at dette skal være mer enn en utstilling; vi ønsker å gi folk en opplevelse og en fin start på juleforberedelsene, sier Målfrid Sand som er en av de «kreative».

«Kreative odølinger», som består av ni damer og én mann, viser keramikk, forskjellige typer bilder, tekstiler, metall- og treprodukter, honning og sennep og lyrikklerret. Det siste er det «hanan i kørja», Jan Rune Nordholm, som står. Han er dikter, og i samarbeid med sin fotograferende samboer Anne-Kathrine Jernberg viser han noen av dikt på fotografier trykket på lerretpapir. De to har også laget en kalender sammen.

Cathrine Gjems Krogstad, som driver Ullernlåven, er også en av de kreative damene. I tillegg huser hun de «låvende kunstnerne», som også har vært svært kreative og produktive i det siste. De stiller ut mange nye malerier.

I forbindelse med åpningen lørdag 27. november klokka 12, blir det også en visekonsert med Lars Tyholt og kreativ lunsj i Låvekafeen.

Utstillingen er åpen mellom 12 og 17 hver lørdag og søndag fram til og med 12. desember.

«Kreative odølinger», som hittil har hatt utsalg og utstillinger i Låvebutikken på Korsmo, flytter permanent til Ullernlåven i mars.