Mange besøkte «Jul i stuene»

«Jul i stuene» ble arrangert fjerde gang søndag, og riktig mange store og små strømmet til Odalstunet for å oppleve god, gammeldags førjulsstemning.

Totalt var nærmere 500 innenfor porten i løpet av dagen.

En av kulturskolens teatergrupper fra Nord-Odal viste friluftsforestillingen «www.jul.nisse», Som tittelen antyder, var temaet knyttet til gamle og nye juletradisjoner. Regissør Mette Skogbakken hadde skrevet tekst og musikk, og Jorid Rønningen akkompagnerte.

Ellers var det førjulsaktiviteter i mange av husene på tunet, og det var tradisjonelt juleselskap i Gjersøyen-bygningen. Her var det også juleverksted for de minste.

BILDENE:
Øverst er Hanna Knapperholen (9) og Lisa Marie Fischer (8) i gang med å dekorere fyrstikkesker.

I midten: Teatergjengen. Fra venstre: Pernille Myhrer, Øyvor N. Solberg, Anna Johnsrud (foran), Runa Nordli, Camilla Halvorsen, Nora Bothner, Josephine Jakobsen, Sandra T. Tøftum og Mattis B. Rønning. Bak: Nette Skogbakken og Jorid Rønningen (godt innpakket).

Under: Den rykende ferske boka «Sætrer og sæterliv i Sør-Odal» ble lagt fram for salg av Ole Sverre Moss i Sør-Odal Slekts- og historielag. Boka blir forøvrig presentert på et arrangement i biblioteket på Skarnes førstkommende torsdag.


Se flere bilder her!
Klikk på miniatyrene for å se bildene i stort format!